Markalar daha ileri güzellik için günümüzün yeni standartlarını nasıl kucaklıyor?

Daha sağlıklı ve çevreye duyarlı günümüz tüketicileri ürünlerini de bu değerler doğrultusunda seçiyorlar. Gelecek inovasyon Liderimiz Gina Ghura, güzellik markalarının bu talebi karşılamak için neler yaptıklarını anlatıyor.

Cildinize ne sürdüğünüz konusunda bilinçli olmaya gelince, herkesin kendi güzellik "standartları" vardır. Herkes için en kaliteli güzelliği sunma arayışımızın takdir edilmeye değer olduğunu düşünüyoruz. Güzelliğin mutluluk getirdiğine inanıyoruz. Kendimize bakmamız ve iyi hissetmemiz önemli ve bunu yaparken değerlerimize uygun güzellik ürünlerini seçmeye özen gösteririz.

Yapılan statistiklerde, sağlığa her zamankinden daha fazla odaklandığımız ve temiz çevre, sürdürülebilirlik ve sorumluluğun dünya çapında odak noktası haline geldiği yaygın olarak görülüyor- her yerdeki tüketiciler için bu giderek daha önemli hale geliyor. Veganizm, artan sayıda tüketici için bu hareketin önemli bir parçasıdır. Tüketiciler yaşamlarının her evresinde vegan olmasalar dahi, kozmetik gibi belli ürünler için farklı seçimler yaparak, şunu sorguluyorlar: "Vegan olan ürün de aynı derecede etkiliyse neden vegan olmayan bir ürün seçeyim? " Tüm bunlar doğru seçim yaptığımızı hissetmemize yardımcı oluyor- bilinçli, düşünülmüş kararlar vererek üzerimize düşeni yapmış olmak bize iyi hissettiriyor.

Sektör genelinde vegan güzellik ürünlerinin bu kadar trend olmasının sebebinin bu olduğuna inanıyoruz- sadece butik markalarda değil global markalarda da. Birçok tüketici, cilt bakımı ve makyaj ürünlerini seçerken, güçlü bir çevre ahlakına sahip ve kendilerini dünyaya saygılı hissettiren markaları tercih eder. Ancak bu, elde edecekleri sonuçtan ödün vermek istedikleri anlamına gelmez. Her şey iyi görünmek, iyi hissetmek ve iyi olanı tercih etmekle ilgili.

Distillery Koleksiyonumuz tam da bununla ilgili! Beş Vegan Distillery ürünümüz, güçlü sonuçlar veren saf, etkili formülleriyle ödün vermeden temiz güzelliği kutluyor. Yalnızca gerçekten ihtiyacınız olan içerikler kullanılarak formüle edilmişlerdir; hiçbir katkı maddesi yoktur. Koleksiyonumuz şimdiden tüm dünyada ödüller kazanmaya başladı ve Vegan Society'nin ticari marka logosunu gururla taşıyor.

Distillery serisini portföyümüze ekleyerek, tüketicilerin sağlık ve iyi hissi tanımlamalarına şans veriyoruz. Güzellikte seçenekler olması gerektiğine inancımızla birlikte sonuç veren ürünler istiyoruz. Bu yüzden de tüm detaylar, içerikten ambalaja kadar önem taşıyor. Distillery serisi, etkisine odaklandığımız, yalnızca ihtiyaç olanı kullandığımız (bu koleksiyonun birçoğu %100 susuzdur), çevreye-duyarlı cam ve aleminyum ambalajlara sahip, etkili cilt bakım formülleriyle muhteşem sonuç yanında vegan, çevre duyarlı ve güzel sonuçlar getiriyor.

Distillery'nin başarılı güzelliğin geleceği olduğuna inanıyoruz. Uzun zamandır beklenen CBD Batch 420 Elixir de dahil olmak üzere koleksiyona yakında eklenecek yeni ürünleri takip edin. Satın almayı seçtiğimiz ve yüzümüze sürdüğümüz güzellik ürünlerinin, değerlerimizden ödün vermek zorunda kalmadan harika sonuçlar verdiğinden emin olmaktan daha iyi ne olabilir? Dünyanın her yerindeki güzellik markalarıyla birlikte, bilinçli gelişim fikrini benimsemek yarın olsa bile geleceği biraz daha olumlu hale getirmeye yardımcı olacaktır.

Harika Distillery ürünlerine buradan göz atın.