Kurumuş, çatlamış, sertleşmiş ellere elveda!

Hepimiz ellerimizi her zamankinden daha fazla yıkıyoruz. Bu çok önemli.  Ancak bu durumda cildimizin kurumasını, çatlamasını ve hassaslaşmasını önlemek için ona ekstra bakım yapmamız gerekiyor. Hassaslaşmış ellerinizi ve susuz kalmış cildinizi iyileştirmek için Güzellik Uzmanımız Bev England'ın önerdiği bu 6 önemli ipucuna göz atın.

  1. Ellerinizi yıkadıktan sonra iyice kurulayın. Ellerinizin hassaslaşmasını veya ağrımasını önlemek için ovalayarak değil tamponlayarak kurulayın.
  2. Ellerinizi yıkadıktan sonra her zaman nemlendirici kullanın.
  3. El kremlerinizi evinizin değişik yerlerine koyarak, sık sık uygulamanız gerektiğini hatırlatmalarını sağlayın. Yatağınızın yanındaki komodin, mutfak ve lavabo yanları gibi.
  4. Geceleri yatmadan önce kremi daha yoğun ​​sürmeyi ve uyurken eldiven takmayı deneyin.
  5. Bulaşık yıkarken eldiven giyin. Elleriniz sabuna zaten bolca maruz kalıyor, bu yüzden mümkün olduğunca bunu en aza indirin.
  6. Daha az geleneksel bir şey denemek isteyenler için; bir patatesi kabuğuyla kaynatın, ezin ve zeytinyağı ile karıştırın. En sevdiğiniz TV programını izlerken, tüm ellerinize bu karışımı sürerek, mini bir bakım yapın. Patatesteki Potasyum ve C vitamini cildi güçlendirmeye ve yatıştırmaya yardımcı olur. Çıkardıktan sonra üzerine el kremi sürün.

Avon nemlendiricileri iyi tanır- saniyede yedi tane satar*. Harika el kremleri seçeneklerine buradan göz atın.

Avon’dan sevgilerle x

*2019 küresel satış verilerine göre