135 yıldır daha iyi bir dünya için engelleri aşıyoruz

Tam 135 yıldır, insanlara kendi şartlarına göre kazanmaları ve öğrenmeleri için fırsatlar yaratıyoruz. Kapı kapı dolaşan bir kitap satıcısından, dünyanın en büyük güzellik şirketlerinden birine dönüştük.

Bu süreçte, İspanyol gribi, iki Dünya Savaşı ve şimdi de Koronavirüs salgını ile dünyanın değişimine tanık olduk. Hala buradayız ve hala kadınlar için daha iyi bir dünya için savaşıyoruz. Çünkü kadınlar için daha iyi bir dünyanın herkes için daha iyi bir dünya olduğuna inanıyoruz. Karşılaştığımız engelleri aşmak ve olabileceğimizin en iyisi olmak istiyoruz.

Bugün, 5 milyonluk güzellik patronları ile güçlü bir hareketiz. Ama hepsi bu değil. Girişimci olmak sadece bir bireyi değil, aynı zamanda ailesini ve çevresindeki topluluğu da etkiler. Bu yüzden kadınları etkileyen temel sorunlara kendimizi adadık. Birlikte meme kanserini yenebilir ve kadınlara ve kızlara yönelik şiddeti sona erdirebiliriz.

Koronavirüs salgınında da toplulukları destekledik, yerel hastanelere ve tıp merkezlerine hijyen ürünleri bağışladık, Saha Danışmanlarımızın işlerini güvenli bir şekilde yönetmeleri için destek verdik ve ‘İzoleysen Yalnız Değilsin’ Kampanyamız ile evlerimizde kaldığımız sırada aile içi şiddete maruz kalanlara destek olduk. Avon Vakfı, bu kampanya ile, aile içi şiddette maruz kalanları destekleyen kuruluşlara 1 Milyon Dolar bağışta bulundu.

Ve yaptıklarımızla yetinmeyeceğiz. 2021'de fırsatlar yaratmaya ve en önemli konular hakkında konuşmaya devam edeceğiz. Bağış toplama hedeflerimizi arttırarak, meme kanseri ve kadına yönelik şiddetle mücadele eden kurumlara daha fazla bağış yapacağız ve dünyanın her yerinden kadınların- ve erkeklerin- girişimci olmalarına yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Avon'dan her satın aldığınız ürünle, bu değişim zincirinde bir ışık yakarsınız.

Birlikte, daha iyisini yapabilir ve kadınlar için- ve herkes için, daha iyi bir dünya yaratabiliriz.